Lifestyle
Kremowy deser z Zero Bar
Added: 8 lutego, 2017 12:42 pm
Loading...
Składniki:
- 1 Zero bar
- 100 g budyniu bez cukru
- 50g owoców
Pomysły na smaki:
- Zero Bar o smaku podwójnej czekolady, budyń ponczowy, wiśnie
- Zero Bar o smaku czekoladowo-karmelowym, budyń waniliowy, gruszka
- Zero Bar o smaku sernika malinowego, budyń waniliowy, owoce leśne
- Zero Bar o smaku cytryny z bazylią, budyń waniliowy, truskawki
- Zero Bar o smaku cappuccino, budyń czekoladowy, wiśnie
- Zero Bar o smaku morelowo-śmietankowym, budyń waniliowy lub śmietankowy, brzoskwinia
- Zero Bar o smaku czekoladowo-śliwkowym, budyń czekoladowy, śliwki i cynamon
Przygotowanie:
Rozkrusz Zero Bar. Większą częścią wyłóż dno miseczki i na to nałóż drobno pokrojone owoce. Przygotuj budyń według zalecenia, a następnie wlej go do miski i na wierzch nałóż pozostałą część pokruszonego batonika.
Dodatkowe propozycje:
Na dno lub na wierzch możesz dodać oleiste nasiona (np. orzechy, migdały, orzechy nerkowca, orzechy makadamia) lub rozdrobnioną 85-90% gorzką czekoladę.
Bon appetit!
Gabriella Silye